Laatukuvaa!

Vankka kokemus valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä sekä nykyaikainen kuvauskalusto takaavat korkeatasoiset mainos-, tuote-, tapahtuma- ja henkilökuvat media- ja yrityskäyttöön.
Myös tapahtumakuvaus häistä hautajaisiin. Jos keksit lisää niin kysy. Lataa tästä hinnasto hautajaiskuvauksesta

Studio kulkee kuvaajan mukana. Tulemme paikanpäälle tallentamaan pienimuotoiset tuotteet sekä yrityksenne henkilökuntaa. Kalusto lähtee myös sinne mistä tarvitaan arkkitehti-, haastattelu- tai referenssikuvia yrityksenne esitteisiin tai internet sivulle.

Katso esimerkkejä toteutuneista projekteista portfoliosta

Toteutamme painotuotteenne

Olemme täyden palvelun graafinen suunnittelutoimisto. Painotuotteet ovat osa GSS Lucky-Design:in osaamista. Teemme kirjallisen tarjouksen painotuotteesta joko painokustannuksilla tai vain suunnittelun osalta.

Kontaktimme sopiviin painolaitoksiin helpottavat kokonaisuuden hallintaa ja tuo kustannussäästöjä. Teemme tarvittaessa vain graafisen suunnittelun ja toimitamme painovalmiit tiedostot asiakkaalle tai valittuun painolaitokseen.

Kun yritys käyttää markkinoinnissaan samaa suunnittelutoimistoa, yhtenäinen linja säilyy koko graafisessa ilmeessä internetistä printtiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Näyttävä yritys vaatii näyttävät verkkosivut!

Yrityksen www-sivusto ei ole mikä tahansa kotisivu. Se on ikkuna yritykseen. Toimiva käyttöliittymä ja huoliteltu grafiikka kertoo myös yrityksestä.

Uskomme yksinkertaiseen ulkoasuun. Viestin on oltava selkeä, havainnollinen ja nopeasti löydettävissä. Räätälöimme sivustonne tarkasti toiveitanne noudattaen. Annamme siis käyttöönne osaamisemme, mutta lisäämme lopputulokseen yksilöllisen loppusilauksen.

Sitoudumme sopimuksen mukaan pitämään huolta sivustonne päivityksestä. Myös itsepäivitettävät julkaisujärjestelmät (WordPress).
Kartoitamme yhdessä tarpeenne ja annamme kirjallisen tarjouksen www-suunnittelusta tai päivityksestä.