Keitä olemme

GSS Lucky-Design on graafinen suunnittelutoimisto. Teemme ja muokkaamme valokuvia. Suunnittelemme esitteitä, internetsivuja ja -päivityksiä, julisteita ja logoja. Verkkosivustomme osoite on: http://www.lucky-design.net.

Mitä henkilötietoa arkistoimme ja miksi

Arkistoimme tietoja Lucky-Design asiakasrekisteriä varten. Kerättäviin tietoihin sisältyy yrityksen/yksityishenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja laskutusosoite.

Arkistoitaviin tietoihin saattaa sisältyä myös henkilökuva/muu valokuva silloin, kun kyseessä on asiakkaan toivoman valokuvatiedoston säilyttämisestä nimellä arkistoituna.

Tietojen käyttäminen

Käytämme tietoja yhteydenottoihin, laskutukseen sekä mahdollisen kampanjan hallinnointiin.

Tietojen suojaaminen

Käytämme ajantasaisia tietojen tallentamiseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita asiakkaittemme tietojen suojaamiseksi.

Vain työntekijät, joiden tulee suorittaa tiettyä työtehtävää (esimerkiksi laskutus, kirjanpito tai asiakaspalvelu) voivat käyttää tunnistamisen mahdollistavia yksityistietoja.

Tietokoneet, tallentimet ja palvelimet, jotka sisältävät tunnistamisen mahdollistavia tietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä luvatta tunnistamisen mahdollistavia tietoja ulkopuolisille osapuolille. Emme myöskään luovuta asiakkaidemme puolesta arkistoituja valokuvia, henkilötietoja sisältäviä henkilökuvia, graafisessa suunnittelussa käytettyjä tiedostoja (natiivi-/painovalmiita) kolmannelle osapuolelle.  Sitoudumme informoimaan asiakasta silloin, kun tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on työn loppuun saattamiseksi välttämätöntä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Uusia toimintoja kehitetään ja lisätään jatkuvasti ja olemassa olevia palveluja kehitetään ja lisätään. Näiden jatkuvien muutosten, lainsäädännön muuttumisen ja tekniikan luonteen vuoksi tietoja koskevat käytäntömme muuttuvat aika ajoin. Kun tietosuojakäytäntöämme on tarpeen muuttaa, ilmoitamme siitä internet sivuillamme.